26 Haziran 2012 Salı

♛ SJ-MARKET 6. Album Projesi ♛

♛ SJ-MARKET 6. Album Projesi ♛

SJ-MARKET uluslararasi hayranlarin da katilabilecegi cok guzel ve hazirlanmasi basit bir proje hazirlamis. Umariz bu projeye bircok Turk ELF katilir ^^ Proje iki bolumden olusuyor.
1 – Online Mention-book
Bu kisim sadece Koreli hayranlar icin. Ancak yabanci ELF oldugunuz halde Korece biliyorsaniz projenin bu kismina katilmanizi memnuniyetle kabul edeceklerini belirtiyorlar. Hayranlardan korece olarak toplayacaklari destek mesajlarini Super Junior’a ulastiracaklar. Bu sekilde Super Junior’in destek mesajlarini kolayca anlayabilmelerini saglamak ve Koreli ELFlerin gucunu gostermek istiyorlar. (Korece mesajlarin nereye gonderilmesi gerektigi hakkinda henuz bir bilgi verilmemis ancak acikladiklari zaman sizlere duyuracagiz.)
2 – Sexy, Free & Single “대박” online photobook
Projenin bu kismi tum dunya ELFlerine aciktir. Super Junior’in dunyanin her yerinde hayrani oldugu ve bu hayranlarin bircogunun Super Junior’i tanidiktan sonra Korece ogrenmeye basladigi bircok belgesel tarafindan kanitlandi. Bu yuzden sj-market projenin bu kisminda hayranlarin mesajini Korece ile iletmesini saglayacak.
Projenin asamalari su sekildedir;
÷ İlk olarak uzerinde ’6′ rakami bulunan bir yer bulmaniz gerekiyor. Bu bir bina ya da reklam panosu olabilir, ancak tabii ki ulkenizin/sehrinizin farkli ve goze carpan ozelliklerini ortaya koyan bir yer olmasi daha guzel olur.
÷ Daha sonra bir kagit uzerine sirasiyla ilk olarak Sexy, Free & Single, ikinci olarak 대박(Ayrica daebak olarak da bildiginiz bu kelime Korecede ‘buyuk basari’ demek) ve ucuncu olarak da ulkenizin adini ingilizce olarak yazmaniz gerekiyor.
÷ Ardindan arka planda 6 rakami gorulecek sekilde hazirladiginiz bu kagidin fotografini cekip sujumarket@gmail.com adresine gondermeniz gerekiyor.
Ornek:
eg
Projeye katilim bu kadar basit ^^ Son olarak bir uyarida bulunmuslar ve fotograf boyutunuzun en az 640×480 boyutlarinda olmasi gerektigini soylemisler. Kalitesi yuksek olan ve 6 rakami ile kagida yazdiklari acik olarak gorunen fotograflara oncelik taniyacaklarini belirtmisler.
Fotograflar 30 Haziran gece 12:00‘ye (Kore saatine gore) kadar kabul edilecektir.
Korece 대박 yazmakta zorlanan ELFler icin bu kelimenin nasil yazildigini anlatan bir resim hazirlamislar;
eg
Sorularinizi twitter.com/ SJ_Market_QnA adresine ingilizce ya da korece sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder