24 Haziran 2012 Pazar

AngeLeeteuk 2012 Yılı Doğum Günü Projesi (Türkçe Açıklama)


AngeLeeteuk 2012 Yılı Doğum Günü Projesi (Türkçe Açıklama)

26 May

AngeLeeteuk 2012 Yılı Doğum Günü Projesi 


Bu açıklama AngeLeeteuk.com’dan alıntıdır;

http://www.angeleeteuk.com/forum/index.php?showtopic=3770&st=0&p=25583&#entry25583

Projenin orijinal başlığı;
http://www.angeleeteuk.com/forum/index.php?showtopic=3770

AngeLeeteuk’ı destekleyen kullanıcılarımızın birçoğunun bildiği gibi 2012 yılı Super Junior, Leeteuk ve AngeLeeteuk için çok harika geçti.
2011 yılında, destek projelerimizle AngeLeeteuk’ın Leeteuk tarafından fark edilmesini/bilinmesini sağladık. Bu projelerden şimdiye kadar en başarılı olanı 2011 Yılı Doğum Günü Projesi’mizdi.
2011 Yılı Doğum Günü Projesi’nin sonuçlarını  buradan görebilirsiniz:
Doğum Günü Hediyeleri + STC-Korea’ye Yapılan Bağış Sukira Doğum Günü Desteği | Strong Heart Doğum Günü Desteği
Bunlara ek olarak Leeteuk, ona verdiğimiz doğum günü hediyelerinden 2 tanesini kullandı^^
Saat:

Güneş Gözlüğü:

Fotoğraf Sahibi: Lulusoo
Bu yıl, bir erkeğin hayatında olabilecek en önemli doğum gününü, Leeteuk’ın 30. yaşını görkemli bir şekilde kutlamayı hedefliyoruz. Gerçek erkeklik 30 yaşında başlar ve biz de bu günde Leeteuk’ın yanında olmak istiyoruz…^^
Bu yüzden,  AngeLeeteuk 2012 Yılı Doğum Günü Projesi’ni sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!
Peki bu nasıl bir proje olacak?

2011 yılındaki projeden çok iyi sonuçlar aldığımız için bu yıl projeyi 3 kısma ayırarak yapmaya karar verdik:

1- Save The Children – Korea İçin Bağış
STC-Korea’ya yardım etmeyi sürdürmeye karar verdik. Çünkü inanıyoruz ki, miktarı ne kadar az olursa olsun yapılan yardımlar eğer süreklilik arz ederse en iyi şekilde sonuç verir. Ayrıca belki bazılarınız biliyordur, Leeteuk’ın annesi ve ablası STC-Korea’nın destekçileri olarak adlandırılıyorlar. Bu bizi, STC-Korea organizasyonuna yardım etmeye daha çok teşvik etti.
Bu sefer, bağışı daha anlamlı bir hale getirmek için bazı konular üzerinde STC-Korea ile görüşmekteyiz.  Görüşmeler henüz bitmiş değil, ama bittiğinde ve güzel sonuçlar aldığımızda mutlaka hepinizi bilgilendireceğiz. Lütfen STC-Korea bağış projesini destekleyin!
STC-Korea’ya bağış yapılırken, bağış yapan kişi olarak Leeteuk’ın adı yazılacak!^^
Lütfen bu projeyi destekleyin ve çocukların koruyucularından biri de siz olun… J
2- Doğum Günü Yiyecek Desteği
Bu sefer yine, Leeteuk’ın en iyi bilinen Kore fan sitelerinden olan THE LEETEUK ve SPOTLIGHT ile birlikte, Leeteuk’ın sabit konuk olduğunu programlardan birine yiyecek desteğinde bulunacağız.
Uluslararası hayranlardan bağışları toplayacağız ve fiziksel hazırlıkların hepsini yapacak olan Koreli ortaklarımız THE LEETEUK ve SPOTLIGHT’a göndereceğiz. Önceden olduğu gibi, hazırlıkların yapılmasına fiziksel olarak yardım edemesek de, AngeLeeteuk olarak bu projeye çok büyük katkımız olacak ve  yiyecek desteğinde kullanılacak grafik, süsleme ve stickerların tasarımından sorumlu olacağız.
Şu an için yiyecek desteğini hangi programa yapacağımızı bilmiyoruz, çünkü bu konu hakkında bir şey söylemek için henüz çok erken. Ancak yiyecek desteğinin yapılacağı tarihe yaklaştığımız sizlere mutlaka duyuracağız. O yüzden lütfen duyurularımızı takip edin^^
*THE LEETEUK ve SPOTLIGHT ile olan ortaklığımızın sadece yiyecek desteği için olduğunu unutmayın ^^
3 – Super Junior için Doğum Günü Hediyeleri ve Yiyecek Desteği
Ve işte bu yeni bir bölüm!
Doğum günü projesinin bu bölümünde AngeLeeteuk olarak tek başına çalışacağımızı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz^^ Bu kısım sadece AngeLeeteuk’a aittir.
Alışılageldiği gibi AngeLeeteuk, Leeteuk’a kesinlikle beğeneceği bir doğum günü hediyesi verecek! Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, hediyenin ne olacağını şu an için açıklayamıyoruz o yüzden sizden sabırlı olmanızı ve bize güvenmenizi istiyoruz. Emin olun ki, sevgili liderimize en ama en güzel hediyeleri vereceğiz.
Süslü püslü hediyeler her zaman beğenilir ancak bunlardan daha önemlisi hediyenin saf sevgiyle hazırlanmış olmasıdır…
Ayrıca bu yıl Leeteuk’a  hepimizin hazırlıklarına katılacağı özel bir hayran yapımı hediye vermeyi planlıyoruz. Bu projenin adı  “Special Worldwide Fan Project”
Special Worldwide Fan Project (Özel Dünya Çapı Hayran Projesi)
Süslü ve şaşaalı hediyeler her zaman beğenilir ancak kalpten gelen sevgiyle hazırlanmış hediyeler en çok sevilenlerdir.  Bu yıl Leeteuk’a dünyanın her bir tarafındaki hayranları tarafından hazırlanmış özel bir hediye vereceğiz. Leeteuk/Super Junior hayranlarının resimlerinden oluşan, hayranların resimlerini birleştirerek elde edeceğimiz kişisel bir mozaik posteri vereceğiz Leeteuk’a.
Bu proje tüm hayranlara açıktır, özellikle de grup içindeki favorisi Leeteuk olanlara tabii ki. Yapmanız gereken tek şey içinde sadece kendinizin bulunduğu(solo) bir fotoğrafınızı göndermek. Geri kalan her şeyi biz yapacağız. Resminizi angeleeteuk@yahoo.com adresine gönderin ve resmi gönderirken mailin “Konu” kısmına ÜLKENİZİN ADINI yazın.
Resminizin boyutlarının 1280×800’den daha küçük olmamasına dikkat edin.
Çok fazla resim kullanıldığı zaman ortaya daha güzel mozaik çalışmaları çıktığı için, olabildiğince çok resim kabul edeceğiz.  Katılan ülkelerin isimleri posterin bir köşesine basılacak.

Projenin bu kısmı için bitiş tarihi 15 Haziran’dır!

 Nasıl Bağışta Bulunabilirim?

Her zaman söylediğimiz gibi, bir proje ne kadar harika olursa olsun, destek olmadığı zaman başarıya ulaşamaz. O yüzden sizden yeniden AngeLeeteuk’ın 2012 Yılı Doğum Günü Projesi’ne katılmanızı alçakgönüllülükle rica ediyoruz! Hepimizin de bildiği gibi, bu Leeteuk’ın zorunlu askerlik görevini yerine getirmeden önceki son doğum günü olacak. O yüzden bunun, Leeteuk için unutulmaz bir proje olmasını istiyoruz. Hadi elimizden geleni esirgemeyelim ve bu yılı bizim değerli meleğimiz Leeteuk için öncekilerden çok daha harika bir yıl yapalım.
Paypal hesabı olanlar ve bahsettiğimiz projeye bağışta bulunmak isteyenler, bağışlarını direk bu adrese gönderebilirler: teng_huan@msn.com
Bağış yapmak isteyip de Paypal hesabı olmayanlar, bağışlarınızı ülke temsilcinizin banka hesabı aracılığıyla bize ulaştırabilirsiniz. Eğer bağış yapmayı düşünüyorsanız angeleeteuk@hotmail.com hesabına aşağıdaki formu doldurup gönderiniz.
İsim:
AngeLeeteuk Forum Kullanıcı Adı:
Ülke/Şehir:
Mail Adresi:
Mailinizi aldığımızda, bağışınızı nereye göndereceğiniz ve işlemleri tamamlamak için atmanız gereken ileri adımlar konusunda size açıklamada bulunan bir mail göndereceğiz. Maillerinizi hızlı bir şekilde cevaplamaya çalışacağız.
Aşağıda geçen ülkeler için daimi ülke temsilcilerimiz olduğunu bildirmek isteriz:
Avustralya, Singapur, Filipin, Malezya, Endonezya, Tayland, Japonya, Hong Kong, Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Peru, Vietnam

 Bağışınızı yaptıktan sonra:

Bağış yapan herkes (paypal ya da temsilci aracılığıyla) aşağıdaki formu doldurup angeleeteuk@hotmail.com adresine göndermelidir.
İsim:
Ülke:
Bağış yaptığım bölüm: (STC-Korea/Doğum Günü Yiyecek Desteği/Doğum Günü Hediyeleri) -> Üçünü de seçebilirsiniz.
Bağış miktarı:
Bağış yolu(Paypal/Ülke temsilcisi):
AngeLeeteuk Forum Kullanıcı Adı:
Bu formu doldurmanız bizim yapılan bütün bağışları düzgün bir şekilde kayda almamız için çok önemlidir ve gereklidir. Ayrıca bu işlem sizi ♥Regulars♥ ya da ♥VIPs♥ kategorilerine uygun bir şekilde yerleştirmemize yardımcı olacaktır. Bağış yapanlar Angelsubs indirme odasına giriş yapabileceklerdir.

 Bağış yapanlar için ek ayrıcalıklar:

Doğum Günü Projesine bağışta bulunan herkes, Leeteuk’a kişisel hediyelerini gönderme ayrıcalığına sahip olacaklar. Bu hediyeler projenin 3. bölümünde Leeteuk’a verilecektir.
Kişisel hediyelerinizi, tüm hediyeleri topladıktan sonra Kore’ye gönderecek olan ülke temsilcinize göndermelisiniz. Kişisel hediye gönderenler, hediyeleri Leeteuk’ın neyi sevip sevmediğini düşünerek göndermeliler. Ülke temsilcilerinin gönderdiğiniz hediyelerin kabul edilebilir olup olmadığı konusunda karar verme hakkına sahiptir. O yüzden lütfen hediyelerinizi akıllıca seçiniz.
Kişisel hediyelerinizin yanında kısa not/mektup da gönderebilirsiniz. Ancak mektup içeriğine mail adresiniz  ya da telefon numaranız gibi kişisel bilgilerinizi kesinlikle yazmayınız. İsminiz ve ülkenizin adı yeterli olacaktır. Bu şartları katı bulabileceğinizin farkındayız ancak tüm bunlara ihtiyacımız olduğunu anlamanızı umuyoruz^^
Eğer bağış yaptıysanız ve Leeteuk’a hediye göndermeyi düşünüyorsanız bu adrese mail gönderiniz: ferugamo13@angeleeteuk.com
Sizlerin yardımı olmadan bu projenin başarıya ulaşamayacağını tekrarlamak istiyoruz. Lütfen Leeteuk’a sahip olabileceği en iyi ve unutulmaz bir 30. yaş günü yaşatmamız için bize yardım edin. Ayrıca lütfen bu projenin duyulması için de yardım ve desteklerinizi esirgemeyin^^

Teşekkür Ederiz!!!

Ortaklarımız hakkında daha fazla bilgi için:
Save The Children – Korea
Website: http://www.sc.or.kr/
Uluslararası Website: http://www.savethechildren.org
Twitter: http://twitter.com/stckorea
THE LEETEUK
Website: http://the-leeteuk.com
Twitter: http://twitter.com/theleeteuk
SPOTLIGHT
Website: http://jungsoo.co.kr
Twitter: http://twitter.com/JS_SPOTLIGHT

Bağış yapmak için son gün 20 Haziran 2012’dir. Eğer bağış yapmayı düşünüyorsanız mümkün olan en kısa zamanda yapın, çünkü hediyelerin önceden hazırlanması gerekiyor^^

Projeye katılabilmek için www.angeleeteuk.com adresine üye olunuz~!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder