24 Haziran 2012 Pazar

“Mr. Simple” Tayvan’ın KKBOX Listesinde Ardışık 11 Haftadır Zirvede Yer Alıyor


“Mr. Simple” Tayvan’ın KKBOX Listesinde Ardışık 11 Haftadır Zirvede Yer Alıyor

Medya tarafından kamoyuna bildirildiği üzre,Super Junior grubu ve üyeleri, 4. albümleri  “Bonamana.” ile Tayvan’ın KKBOX haftalık müzik listesinde peş peşe 63 hafta boyunca bir numarada yer alarak  ulaşılması imkansız tarihi bir rekora imza atmışlardı.
Tayvan’daki en kapsamlı ve en büyük müzik websitesi olan KKBOX, listesinde yer alan sanatçıların popülerlik ölçülerini en iyi biçimde kanıtlıyor.Super Junior, bu büyük başarıda büyük etkisi olan
Tayvanlı ELF’lerin gayretlerine karşılık olarak birçok kez minnettarlıklarını ve aynı zamanda “Mr. Simple” ile de ‘‘Bonamana” rekorunun kırılmasıyls yine aynı büyük başarının gerçekleşmesini umduklarını dile getirmişti.
Görünüşe göre Tayvanlı fanlar Super Junior’un çağrılarını duymuş,
grubun 5. albüm çıkış parçası “Mr. Simple” çıktığından bu yana ardışık 11 haftadır KKBOX müzik listesinde zirvede yer alıyor! 20 Ağustos haftasında ”Bonamana”’nın yerini almasından bu yana “Mr. Simple” şarkısı listedeki yerini sağlam şekilde koruyor.“Bonamana,” ile elde edilen büyük rekorla beraber, Super Junior ardışık 74 haftadır,listedeki bir numaradaki yerini kimseye bırakmadı.Grubun “A-Cha” ve “Superman” şarkıları da , sırasıyla listede 3. ve 4. sıralarda yer alıyor.Bu arada , “Bonamana” hala listede 6. sırada yer almaya devam ediyor.
Bununla birlikte, geçtiğimiz haftalarda güçlü comeback ile sahnelere geri dönen Girls’ Generation “The Boys”şarkısı 2 hafta önce KKBOX’da yayınlandı ve şarkı ilk haftadan 2. sırada yer alarak zirve ortağı oldu.Bu güçlü rakip ile Super Junior’un gelecek haftalarda güçlü bir mücadele içinde olması bekleniyor.
Kaynak: KKBOX, koreaboo
Türkçeye Çeviri: Junhottelfish@sujuturkey.wordpress

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder